N
Persoonlijk contact
N
Goed gevonden worden
N
Adverteer doelgericht en efficiënt

Van bezoekers naar leads en klanten

Conversie

Zet bezoekers om in klanten

Meer succes online!

Strategie

Klantgerichte website

Bereik meer klanten met een succesvol webdesign

SEO vindbaarheid

SEO

Verbeter jouw ranking in Google (SEO)

Groei

Google Ads

Doelgericht & efficiënt adverteren (SEA)

Van bezoeker naar klant

Laat bezoekers converteren

Van bezoekers naar klanten

Door middel van SEO, SEA en andere marketingactiviteiten is het aantal bezoekers op je website al flink gegroeid. Het aantal leads en klanten groeit echter niet mee. Oftewel, het conversiepercentage neemt af. Hierdoor haal je niet het maximale uit jouw marketinginspanningen en websitebezoekers. Zonde! Want dat kan écht anders.

Wat is conversie?

Binnen de online marketing wordt over een conversie gesproken als een bezoeker van je website overgaat tot een actie waar jij als website-eigenaar waarde aan hecht: een conversiedoel. Dit doel kan erg uiteenlopend zijn. Voorbeelden van conversiedoelen zijn: een bestelling, een nieuwsbriefaanmelding, het downloaden van een whitepaper, het invullen van een formulier of het telefonisch contact opnemen.

Verhoog je conversies

Maak klanten van jouw website bezoekers

Welke concrete zaken hebben invloed op het conversiepercentage van je website? Hieronder vind je een greep uit de uitgangspunten die het conversiepercentage beïnvloeden.

 • Titels en koppen: een goede titel of kop bevat een heldere boodschap. Een kleine wijziging in een kop of titel kan al bepalen of iemand wel of juist niet converteert
 • Call to action: een duidelijke call to action draagt in grote mate bij aan een hogere conversie. Minstens zo belangrijk is echter hoe je jouw bezoekers naar de gewenste actie leidt
 • Reviews: ken je dat gevoel dat op het moment dat je iets wilt bestellen de twijfel toeslaat? Je bent niet de enige! Ook op jouw website loop je waarschijnlijk conversies mis doordat de twijfel toeslaat bij jouw potentiële klanten. Het toevoegen van reviews kan je potentiële klant over de drempel helpen en het conversiepercentage verhogen.
 • Relevante SEA: zet je SEA in om meer bezoekers naar je website te krijgen? Zorg dat je relevant bent. De advertentie die je toont moet goed aansluiten bij de landingspagina. Alleen dan krijg je relevante bezoekers die daadwerkelijk kunnen converteren.
 • Gebruikerservaring: is je website gebruiksvriendelijk? Dat is essentieel voor een goede conversie. De snelheid van je website is hierin een belangrijk onderdeel!
Verhoog aantal conversies

Wat onze klanten vertellen

Groeiweb IconGroeiweb

Ladonkseweg 5, Boxtel

5,0 20 reviews

 • Avatar Esther Denissen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Groeiweb heeft voor mij een website en webshop gemaakt daar ben ik erg tevreden over ook over de nazorg hulp die je nodig hebt als bedrijf staan ze direct voor je klaar
 • Avatar Toine Walters ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb Groeiweb in de arm genomen om voor mijn Rijschool Maximo een website te ontwikkelen. Gedurende de hele prettige samenwerking heb ik van Groeiweb diverse tips en tricks gekregen om mijn online nog beter zichtbaar te krijgen. De reacties … Lees verder .. die ik heb gekregen op de ontwikkelde website zijn allen maar positief....ziet er strak uit......zeer professioneel en noem maar op. Groeiweb is voor zowel startende bedrijven als bestaande bedrijven echt een anrader om mee samen gaan te werken.
 • Avatar Scott spanjers ★★★★★ een jaar geleden
  Heel erg tevreden over de service van groeiweb! Zeker een aanrader. Niet alleen zijn ze goed in wat ze doen, maar ook zijn ze meedenkend, netjes en professioneel tegenover de klant en hebben ze na het maken van de website nog alle tijd … Lees verder .. voor je mocht je het nodig hebben. Een dikke 5 sterren⭐
 • Avatar Anouk van Zuijlen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik laat nu al ruim 1 jaar mijn site bijwerken door groeiweb.
  Hier ben ik erg tevreden mee!
  Een goede prijs en snelle service.
  Wil je iets aangepast hebben is dit binnen 1 dag al geregeld.
  En hoe fijn is het dat jezelf niet meer druk hoeft
  … Lees verder .. te maken over de bouw van je website!
  Doormiddel van een appje of email geef je door wat er aangepast moet worden en dit word voor jou in orde gemaakt.
  Niels denkt ook met je mee wat heel fijn is.
 • Avatar Hilde Gilissen ★★★★★ 2 jaar geleden
  De jongens van Groeiweb zijn enthousiast, kijken met een frisse blik, denken graag mee met de klant en hebben verstand van zaken. Het contact met ze is prettig. Bij vragen of problemen staan ze je altijd binnen no time te woord – óók buiten … Lees verder .. kantooruren. Ik ben heel tevreden over de service van Groeiweb en zou dit bedrijf ook zeker aanraden bij iedereen die meer wil halen uit zijn/haar website en online vindbaarheid.