Doelgericht & efficiënt adverteren (SEA)

SEA: doelgericht meer klanten

SEA (Search Engine Advertising) is een online advertentiemogelijkheid om producten, diensten en services aan te bieden. De kracht van SEA? Bereik efficiënt jouw doelgroep wanneer zij er klaar voor zijn, neem de volledige controle over de kosten en stuur campagnes op ieder moment bij. Wil jij hiermee aan de slag? Wij helpen je doelgericht aan meer klanten.

sea google groeiweb

Het doel van SEA

Het belangrijkste doel van SEA is het vergroten van je vindbaarheid en bereik. Achter dit doel kunnen verschillende subdoelen liggen. Wil je meer direct verkopen? Leads genereren? Of vooral werken aan je naamsbekendheid? Voor een effectieve campagne is het belangrijk om dit doel helder te hebben.

sea doel groeiweb

Vrijblijvend een gratis adviesgesprek plannen?

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

Zoekwoorden

Jouw potentiële klanten zoeken in Google naar een oplossing voor hun probleem. Maar wat typen zei bij Google in om tot een oplossing te komen? Om hier inzicht in te krijgen voeren wij een uitvoerig zoekwoordenonderzoek uit. Op welke zoekwoorden zoeken potentiële klanten? Hoeveel potentiële klanten zoeken op het betreffende zoekwoord? En wat zijn de verwachte kosten voor bepaalde zoekwoorden? Een belangrijk component van een goede SEA-campagne.

Heldere boodschap

Op basis van het doel van de campagne en de relevante zoekwoorden stellen we campagnes op om het doel na te streven. Met een heldere boodschap – die aansluit bij waar de potentiële klanten naar op zoek zijn – worden ze naar een relevante landingspagina geleid. Deze pagina sluit naadloos aan bij de advertenties, zodat bezoekers niet teleurgesteld afhaken.

SEA: doelgericht adverteren

Met SEA kun je doelgericht adverteren. Je bepaalt zelf waar je allemaal adverteert, in welke vorm (tekst, foto of video) en in welke geografische gebieden. Wil je bijvoorbeeld in heel Nederland adverteren of liever binnen een straal van 30 kilometer van jouw winkel? Het is allemaal mogelijk! Bovendien bepaal je zelf jouw advertentiebudget.

Wil je meer weten over SEA? Neem contact met ons op!

Zoek je een compleet pakket met alles voor een frisse en succesvolle onderneming? Laat het ons weten! Wij doen je graag een voorstel.

sea groeiweb

Ervaringen van klanten

Enkele klanten aan het woord

Wat onze klanten vertellen

“Voelt vertrouwd”

Vanaf het begin dat wij in contact kwamen met Groeiweb voelde het vertrouwd. Wij zijn uitermate tevreden. Zeker een aanrader!!

Henri
Schilders- en afwerkingstechnieken van Engelen

“Erg tevreden”

Jullie hebben voor ons een mooie, praktische site gebouwd waar wij tot op heden erg tevreden mee zijn.

Johan
Dingemanse Bouw

“Een warme klik”

Vanaf het eerste moment is er een warme, vertrouwde klik. Groeiweb komt vriendelijk en geduldig over. Erg goede nazorg.

Martin
Weber tuinrenovatie