N
Persoonlijk contact
N
Goed gevonden worden
N
Adverteer doelgericht en efficiënt

Aan de slag met

Adverteren op Google

(SEA)

Doelgericht & efficiënt adverteren

Je hebt flyers gemaakt, posters gedrukt, online banners geplaatst, op beurzen gestaan en geadverteerd in lokale (ondernemers)bladen. Maar wat heeft je dit eigenlijk opgeleverd? Veel ondernemers weten het niet. Het is moeilijk om op precies het juiste moment bij de juiste doelgroep onder de aandacht te komen. Met zoekmachine adverteren (SEA) bereiken we jouw doelgroep doelgericht en efficiënt. Samen met jou hebben we de volledige controle over de kosten, krijgen we inzicht in de resultaten én sturen bij waar nodig. Zo weet je zeker dat je advertenties wél effect hebben!

Doelgericht adverteren

Groeiweb helpt!

Klaar voor meer klanten?
Laten we samen die uitdaging aangaan!

Webdesign

Klantgerichte website

Bereik meer klanten met een succesvol webdesign.

SEO

SEO

Verbeter jouw ranking in Google.
(SEO)

Google Ads

Doelgericht & efficiënt adverteren.
(SEA)

Doelgericht meer klanten

SEA (Search Engine Advertising) is een online advertentiemogelijkheid om producten, diensten en services aan te bieden. De kracht van SEA? Bereik efficiënt jouw doelgroep wanneer zij er klaar voor zijn, neem de volledige controle over de kosten en stuur campagnes op ieder moment bij. Wil jij hiermee aan de slag? Wij helpen je doelgericht aan meer klanten.

Het doel van SEA

Het belangrijkste doel van SEA is het vergroten van je vindbaarheid en bereik. Achter dit doel kunnen verschillende subdoelen liggen. Wil je meer direct verkopen? Leads genereren? Of vooral werken aan je naamsbekendheid? Voor een effectieve campagne is het belangrijk om dit doel helder te hebben.

Wij helpen je graag!
Groeiweb

Bepaal de juiste zoekwoorden

Aan de slag met Google Ads (SEA)

Jouw potentiële klanten zoeken in Google naar een oplossing voor hun probleem. Maar wat typen zei bij Google in om tot een oplossing te komen? Om hier inzicht in te krijgen voeren wij een uitvoerig zoekwoordenonderzoek uit. Op welke zoekwoorden zoeken potentiële klanten? Hoeveel potentiële klanten zoeken op het betreffende zoekwoord? En wat zijn de verwachte kosten voor bepaalde zoekwoorden? Een belangrijk component van een goede SEA-campagne.

Heldere boodschap

Op basis van het doel van de campagne en de relevante zoekwoorden stellen we campagnes op om het doel na te streven. Met een heldere boodschap – die aansluit bij waar de potentiële klanten naar op zoek zijn – worden ze naar een relevante landingspagina geleid. Deze pagina sluit naadloos aan bij de advertenties, zodat bezoekers niet teleurgesteld afhaken.

SEA: doelgericht adverteren met Google Ads

Met SEA kun je doelgericht adverteren. Je bepaalt zelf waar je allemaal adverteert, in welke vorm (tekst, foto of video) en in welke geografische gebieden. Wil je bijvoorbeeld in heel Nederland adverteren of liever binnen een straal van 30 kilometer van jouw winkel? Het is allemaal mogelijk! Bovendien bepaal je zelf jouw advertentiebudget.

De kwaliteiten van Groeiweb

Je kunt niet overal de beste in zijn.
Daarom willen we vertellen waar we wél goed in zijn!

Webdesign

Klantgerichte website

Bereik meer (potentiële) klanten met een gebruiksvriendelijke en professionele website.

SEO

SEO

Verbeter jouw positie in Google en trek op die manier meer bezoekers naar je website.

Google Ads

Start met het adverteren in Google. Bereik jouw doelgroep gericht en efficiënt.

Conversie

Conversie

Maak van jouw website bezoekers échte klanten. Zorg dat men vindt wat ze zoeken.

Webwinkel

Webwinkel

Maximaliseer jouw online verkopen met jouw eigen webshop.

Branding

Branding

Laat bezoekers kennismaken met jouw unieke huisstijl. Straal uit waar je voor staat.