N
Persoonlijk contact
N
Goed gevonden worden
N
Adverteer doelgericht en efficiënt

Adverteren met Google Ads

Met SEA

adverteer je doelgericht en efficiënt

Meer succes online!

Strategie

Klantgerichte website

Bereik meer klanten met een succesvol webdesign

SEO vindbaarheid

SEO

Verbeter jouw ranking in Google (SEO)

Groei

Google Ads

Doelgericht & efficiënt adverteren (SEA)

Doelgericht meer klanten

SEA: doelgericht & efficiënt adverteren

SEA (Search Engine Advertising) is een online advertentiemogelijkheid om producten, diensten en services aan te bieden. De kracht van SEA? Bereik efficiënt jouw doelgroep wanneer zij er klaar voor zijn, neem de volledige controle over de kosten en stuur campagnes op ieder moment bij. Wil jij hiermee aan de slag? Wij helpen je doelgericht aan meer klanten.

Het doel van SEA

Het belangrijkste doel van SEA is het vergroten van je vindbaarheid en bereik. Achter dit doel kunnen verschillende subdoelen liggen. Wil je meer direct verkopen? Leads genereren? Of vooral werken aan je naamsbekendheid? Voor een effectieve campagne is het belangrijk om dit doel helder te hebben.

Bepaal de juiste zoekwoorden

Aan de slag met Google Ads (SEA)

Jouw potentiële klanten zoeken in Google naar een oplossing voor hun probleem. Maar wat typen zei bij Google in om tot een oplossing te komen? Om hier inzicht in te krijgen voeren wij een uitvoerig zoekwoordenonderzoek uit. Op welke zoekwoorden zoeken potentiële klanten? Hoeveel potentiële klanten zoeken op het betreffende zoekwoord? En wat zijn de verwachte kosten voor bepaalde zoekwoorden? Een belangrijk component van een goede SEA-campagne.

Heldere boodschap

Op basis van het doel van de campagne en de relevante zoekwoorden stellen we campagnes op om het doel na te streven. Met een heldere boodschap – die aansluit bij waar de potentiële klanten naar op zoek zijn – worden ze naar een relevante landingspagina geleid. Deze pagina sluit naadloos aan bij de advertenties, zodat bezoekers niet teleurgesteld afhaken.

SEA: doelgericht adverteren met Google Ads

Met SEA kun je doelgericht adverteren. Je bepaalt zelf waar je allemaal adverteert, in welke vorm (tekst, foto of video) en in welke geografische gebieden. Wil je bijvoorbeeld in heel Nederland adverteren of liever binnen een straal van 30 kilometer van jouw winkel? Het is allemaal mogelijk! Bovendien bepaal je zelf jouw advertentiebudget.

Aan de slag met Google Ads

Wat onze klanten vertellen

Groeiweb IconGroeiweb

Ladonkseweg 5, Boxtel

5,0 20 reviews

 • Avatar Esther Denissen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Groeiweb heeft voor mij een website en webshop gemaakt daar ben ik erg tevreden over ook over de nazorg hulp die je nodig hebt als bedrijf staan ze direct voor je klaar
 • Avatar Toine Walters ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb Groeiweb in de arm genomen om voor mijn Rijschool Maximo een website te ontwikkelen. Gedurende de hele prettige samenwerking heb ik van Groeiweb diverse tips en tricks gekregen om mijn online nog beter zichtbaar te krijgen. De reacties … Lees verder .. die ik heb gekregen op de ontwikkelde website zijn allen maar positief....ziet er strak uit......zeer professioneel en noem maar op. Groeiweb is voor zowel startende bedrijven als bestaande bedrijven echt een anrader om mee samen gaan te werken.
 • Avatar Scott spanjers ★★★★★ een jaar geleden
  Heel erg tevreden over de service van groeiweb! Zeker een aanrader. Niet alleen zijn ze goed in wat ze doen, maar ook zijn ze meedenkend, netjes en professioneel tegenover de klant en hebben ze na het maken van de website nog alle tijd … Lees verder .. voor je mocht je het nodig hebben. Een dikke 5 sterren⭐
 • Avatar Anouk van Zuijlen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik laat nu al ruim 1 jaar mijn site bijwerken door groeiweb.
  Hier ben ik erg tevreden mee!
  Een goede prijs en snelle service.
  Wil je iets aangepast hebben is dit binnen 1 dag al geregeld.
  En hoe fijn is het dat jezelf niet meer druk hoeft
  … Lees verder .. te maken over de bouw van je website!
  Doormiddel van een appje of email geef je door wat er aangepast moet worden en dit word voor jou in orde gemaakt.
  Niels denkt ook met je mee wat heel fijn is.
 • Avatar Hilde Gilissen ★★★★★ 2 jaar geleden
  De jongens van Groeiweb zijn enthousiast, kijken met een frisse blik, denken graag mee met de klant en hebben verstand van zaken. Het contact met ze is prettig. Bij vragen of problemen staan ze je altijd binnen no time te woord – óók buiten … Lees verder .. kantooruren. Ik ben heel tevreden over de service van Groeiweb en zou dit bedrijf ook zeker aanraden bij iedereen die meer wil halen uit zijn/haar website en online vindbaarheid.