Verbeter jouw ranking in Google (SEO)

SEO: verbeter jouw ranking in Google

Wil je op de langere termijn beter vindbaar worden met je website? Dan is SEO een must! SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door aan de slag te gaan met SEO wordt jouw organisatie online beter vindbaar en zorg je voor gratis verkeer van relevante bezoekers naar je website.

seo groeiweb

Het doel van SEO

SEO is een belangrijke pijler voor de vindbaarheid van jouw website. Door middel van SEO zorg je ervoor dat je organisch zo hoog mogelijk rankt in Google. Rank je hoog in Google? Dan kun je veel gratis bezoekers naar je website trekken. Deze hoge ranking raak je niet van de ene op de andere dag kwijt. Het is daarom een vorm van duurzame marketing. Iets wat wij aanraden!

Vrijblijvend een gratis adviesgesprek plannen?

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

Contentmarketing

Om je ranking te verbeteren is het belangrijk dat jouw website relevante informatie biedt over de oplossingen die jij hebt voor jouw klanten. De basis van SEO is nog altijd geschreven tekst. De teksten moeten relevant zijn voor de bezoeker, zodat Google je hoog blijft ranken. Hoe je dat doet? Geef informatie waar jouw potentiële klanten naar op zoek zijn, verrijk je teksten met bijvoorbeeld foto’s en filmpjes en zorg voor helder gestructureerde teksten.

seo groeiweb vindbaarheid

Technische SEO

De ranking is niet alleen afhankelijk van de content op je website. Ook de techniek achter de website heeft invloed op de ranking en moet geoptimaliseerd worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

  • Laadtijd: de laadtijd (snelheid) van je website heeft directe invloed op je ranking in Google
  • Duplicate content: staat er meerdere keren dezelfde content op je website? Dan weet Google niet welke pagina hij moet gebruiken. Dit is negatief voor je ranking
  • Redirects: door het ‘redirecten’ van oude naar nieuwe URL’s heb je geen verweesde pagina’s
  • Paginatitel en metabeschrijving: de paginatitel en metabeschrijving (korte samenvatting van de inhoud) verschijnen direct in de zoekresultaten

Tenslotte is een veilige website, waarvan de inhoud versleuteld wordt aangeboden, belangrijk voor jouw vindbaarheid. Google geeft net als iedere andere bezoeker de voorkeur aan een veilige website!

seo groeiweb

Meer weten?

Wil je meer weten over SEO? Wij helpen je graag met het bereiken van jouw doelgroep en meer klanten. Neem contact met ons op!

Zoek je een compleet pakket met alles voor een frisse en succesvolle onderneming? Laat het ons weten! Wij doen je graag een voorstel.

Ervaringen van klanten

Enkele klanten aan het woord

Wat onze klanten vertellen

“Voelt vertrouwd”

Vanaf het begin dat wij in contact kwamen met Groeiweb voelde het vertrouwd. Wij zijn uitermate tevreden. Zeker een aanrader!!

Henri
Schilders- en afwerkingstechnieken van Engelen

“Erg tevreden”

Jullie hebben voor ons een mooie, praktische site gebouwd waar wij tot op heden erg tevreden mee zijn.

Johan
Dingemanse Bouw

“Een warme klik”

Vanaf het eerste moment is er een warme, vertrouwde klik. Groeiweb komt vriendelijk en geduldig over. Erg goede nazorg.

Martin
Weber tuinrenovatie