N
Persoonlijk contact
N
Goed gevonden worden
N
Adverteer doelgericht en efficiënt

Verbeter jouw ranking in Google

Met SEO wordt

jouw bedrijf online vindbaar

Meer succes online!

Strategie

Klantgerichte website

Bereik meer klanten met een succesvol webdesign

SEO vindbaarheid

SEO

Verbeter jouw ranking in Google (SEO)

Groei

Google Ads

Doelgericht & efficiënt adverteren (SEA)

Online gevonden worden met Groeiweb

Word gevonden in Google

SEO: verbeter jouw ranking in Google

Wil je op de langere termijn beter vindbaar worden met je website? Dan is SEO een must! SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, oftewel zoekmachineoptimalisatie. Door aan de slag te gaan met SEO wordt jouw organisatie online beter vindbaar en zorg je voor gratis verkeer van relevante bezoekers naar je website.

Het doel van SEO

SEO is een belangrijke pijler voor de vindbaarheid van jouw website. Door middel van SEO zorg je ervoor dat je organisch zo hoog mogelijk rankt in Google. Rank je hoog in Google? Dan kun je veel gratis bezoekers naar je website trekken. Deze hoge ranking raak je niet van de ene op de andere dag kwijt. Het is daarom een vorm van duurzame marketing. Iets wat wij aanraden!

Relevante teksten voor jouw bezoekers

Contentmarketing

Om je ranking te verbeteren is het belangrijk dat jouw website relevante informatie biedt over de oplossingen die jij hebt voor jouw klanten. De basis van SEO is nog altijd geschreven tekst. De teksten moeten relevant zijn voor de bezoeker, zodat Google je hoog blijft ranken. Hoe je dat doet? Geef informatie waar jouw potentiële klanten naar op zoek zijn, verrijk je teksten met bijvoorbeeld foto’s en filmpjes en zorg voor helder gestructureerde teksten.

Technische SEO

De ranking is niet alleen afhankelijk van de content op je website. Ook de techniek achter de website heeft invloed op de ranking en moet geoptimaliseerd worden. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

 • Laadtijd: de laadtijd (snelheid) van je website heeft directe invloed op je ranking in Google
 • Duplicate content: staat er meerdere keren dezelfde content op je website? Dan weet Google niet welke pagina hij moet gebruiken. Dit is negatief voor je ranking
 • Redirects: door het ‘redirecten’ van oude naar nieuwe URL’s heb je geen verweesde pagina’s
 • Paginatitel en metabeschrijving: de paginatitel en metabeschrijving (korte samenvatting van de inhoud) verschijnen direct in de zoekresultaten
Relevante content geschreven door Groeiweb

Wat onze klanten vertellen

Groeiweb IconGroeiweb

Ladonkseweg 5, Boxtel

5,0 20 reviews

 • Avatar Esther Denissen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Groeiweb heeft voor mij een website en webshop gemaakt daar ben ik erg tevreden over ook over de nazorg hulp die je nodig hebt als bedrijf staan ze direct voor je klaar
 • Avatar Toine Walters ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb Groeiweb in de arm genomen om voor mijn Rijschool Maximo een website te ontwikkelen. Gedurende de hele prettige samenwerking heb ik van Groeiweb diverse tips en tricks gekregen om mijn online nog beter zichtbaar te krijgen. De reacties … Lees verder .. die ik heb gekregen op de ontwikkelde website zijn allen maar positief....ziet er strak uit......zeer professioneel en noem maar op. Groeiweb is voor zowel startende bedrijven als bestaande bedrijven echt een anrader om mee samen gaan te werken.
 • Avatar Scott spanjers ★★★★★ een jaar geleden
  Heel erg tevreden over de service van groeiweb! Zeker een aanrader. Niet alleen zijn ze goed in wat ze doen, maar ook zijn ze meedenkend, netjes en professioneel tegenover de klant en hebben ze na het maken van de website nog alle tijd … Lees verder .. voor je mocht je het nodig hebben. Een dikke 5 sterren⭐
 • Avatar Anouk van Zuijlen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik laat nu al ruim 1 jaar mijn site bijwerken door groeiweb.
  Hier ben ik erg tevreden mee!
  Een goede prijs en snelle service.
  Wil je iets aangepast hebben is dit binnen 1 dag al geregeld.
  En hoe fijn is het dat jezelf niet meer druk hoeft
  … Lees verder .. te maken over de bouw van je website!
  Doormiddel van een appje of email geef je door wat er aangepast moet worden en dit word voor jou in orde gemaakt.
  Niels denkt ook met je mee wat heel fijn is.
 • Avatar Hilde Gilissen ★★★★★ 2 jaar geleden
  De jongens van Groeiweb zijn enthousiast, kijken met een frisse blik, denken graag mee met de klant en hebben verstand van zaken. Het contact met ze is prettig. Bij vragen of problemen staan ze je altijd binnen no time te woord – óók buiten … Lees verder .. kantooruren. Ik ben heel tevreden over de service van Groeiweb en zou dit bedrijf ook zeker aanraden bij iedereen die meer wil halen uit zijn/haar website en online vindbaarheid.