Online vindbaarheid

Hoe goed wordt u gevonden met zoekmachines zoals Google?

Een belangrijk onderdeel van online aanwezig zijn met uw bedrijf is hoe goed u online gevonden wordt via zoekmachines zoals Google.

Wordt uw bedrijf goed gevonden door uw doelgroep als zij naar u op zoek zijn via het internet? Hoe goed wordt uw bedrijf daadwerkelijk gevonden als een algemene zoekterm wordt gebruikt via bijvoorbeeld Google?

Het zou redelijk voor de hand moeten liggen dat als er specifiek naar uw bedrijfsnaam gezocht wordt via een zoekmachine dat u dan gevonden wordt. Een vaak gehoorde wens daarnaast is om meer websitebezoekers te trekken als er niet specifiek naar het bedrijf gezocht wordt, bijvoorbeeld als er gezocht wordt naar een dienst of product die u maar ook vele anderen aanbieden. Elke websitebezoeker is immers voor uw bedrijf een potentiƫle klant!

online vindbaarheid

Groeiweb helpt u graag om goed gevonden te worden via zoekmachines zoals Google. Dit wordt vaak aangeduid met de term SEO; ofwel Search Engine Optimization. Zoekmachine optimalisatie is ontzettend belangrijk om extra websitebezoekers en nieuwe klanten te trekken, maar minstens net zo belangrijk is op welke manier uw bedrijf wordt gevonden als er via Google of via andere zoekkanalen wordt gezocht.

Onze expertise in online vindbaarheid zorgt ervoor dat u goed gevonden wordt waarbij uw reputatie ook online de juiste indruk bij anderen achterlaat!

Nieuwsgierig geworden?

Met een volledig vrijblijvend kennismakingsgesprek helpen we u op weg!