De basis voor meer klanten en online vindbaarheid

Een goede website is de basis

Een goede website is de basis voor online succes. Als deze niet aan de eisen en verwachtingen van je bezoekers – en Google – voldoet, dan hebben investeringen in SEO, SEA en conversie-optimalisatie veel minder effect. Hier vind je wat belangrijk is voor een goede website en wat wij hierin voor je kunnen betekenen.

goede website groeiweb

Eerste indruk

Voor veel potentiële klanten is je website de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Een professionele en representatieve site is dus van belang, maar de inhoud is zeker zo belangrijk. De boodschap over jouw expertise, de toegevoegde waarde voor de klant en je onderscheidend vermogen moet helder zijn. Een goede eerste indruk is veel waard. En vergeet niet: je krijgt maar één kans voor een eerste indruk!

website als visitekaartje groeiweb

Vrijblijvend een gratis adviesgesprek plannen?

Ja, ik wil een gratis adviesgesprek

Technisch in orde

Een website moet technisch in orde zijn. Hoe sneller en overzichtelijker de site is, des te beter de website voor je werkt. Een goede website zit qua gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en structuur goed en slim in elkaar. Wij zorgen ervoor dat je website technisch perfect wordt opgeleverd voor de mobiele telefoon, tablet, laptop én desktop. Hierdoor is jouw website altijd en overal gebruiksvriendelijk en effectief voor je bezoekers en potentiële klanten.

Soorten websites

Webshops, blogs, informatieve & zakelijke websites, portfoliowebsites, one-page landingspagina’s… Het zijn verschillende soorten websites met andere doelen. Zo wil je met een webshop direct producten en/of diensten verkopen. Met een informatieve & zakelijke site wil je jouw klanten informeren en leads genereren. Wij denken graag met je mee welk soort website het beste bij jou en je organisatie past.

Ervaringen van klanten

Enkele klanten aan het woord

Wat onze klanten vertellen

“Voelt vertrouwd”

Vanaf het begin dat wij in contact kwamen met Groeiweb voelde het vertrouwd. Wij zijn uitermate tevreden. Zeker een aanrader!!

Henri
Schilders- en afwerkingstechnieken van Engelen

“Erg tevreden”

Jullie hebben voor ons een mooie, praktische site gebouwd waar wij tot op heden erg tevreden mee zijn.

Johan
Dingemanse Bouw

“Een warme klik”

Vanaf het eerste moment is er een warme, vertrouwde klik. Groeiweb komt vriendelijk en geduldig over. Erg goede nazorg.

Martin
Weber tuinrenovatie