N
Persoonlijk contact
N
Goed gevonden worden
N
Adverteer doelgericht en efficiënt

Website laten maken

Groeiweb

Staat voor je klaar

Meer succes online!

Strategie

Klantgerichte website

Bereik meer klanten met een succesvol webdesign

SEO vindbaarheid

SEO

Verbeter jouw ranking in Google (SEO)

Groei

Google Ads

Doelgericht & efficiënt adverteren (SEA)

Website bij Groeiweb

De basis is een goede website

De basis voor meer klanten en online vindbaarheid

Een goede website is de basis voor online succes. Als deze niet aan de eisen en verwachtingen van je bezoekers – en Google – voldoet, dan hebben investeringen in SEO, SEA en conversie-optimalisatie veel minder effect. Hier vind je wat belangrijk is voor een goede website en wat wij hierin voor je kunnen betekenen.

Eerste indruk

Voor veel potentiële klanten is je website de eerste kennismaking met jouw bedrijf. Een professionele en representatieve site is dus van belang, maar de inhoud is zeker zo belangrijk. De boodschap over jouw expertise, de toegevoegde waarde voor de klant en je onderscheidend vermogen moet helder zijn.Een goede eerste indruk is veel waard. En vergeet niet: je krijgt maar één kans voor een eerste indruk!

Functioneel & gebruiksvriendelijk

Technisch in orde

Een website moet technisch in orde zijn. Hoe sneller en overzichtelijker de site is, des te beter de website voor je werkt. Een goede website zit qua gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en structuur goed en slim in elkaar. Wij zorgen ervoor dat je website technisch perfect wordt opgeleverd voor de mobiele telefoon, tablet, laptop én desktop. Hierdoor is jouw website altijd en overal gebruiksvriendelijk en effectief voor je bezoekers en potentiële klanten.

Soorten websites

Webshops, blogs, informatieve & zakelijke websites, portfoliowebsites, one-page landingspagina’s… Het zijn verschillende soorten websites met andere doelen. Zo wil je met een webshop direct producten en/of diensten verkopen. Met een informatieve & zakelijke site wil je jouw klanten informeren en leads genereren. Wij denken graag met je mee welk soort website het beste bij jou en je organisatie past.

Functioneel en Gebruiksvriendelijk

Wat onze klanten vertellen

Groeiweb IconGroeiweb

Ladonkseweg 5, Boxtel

5,0 20 reviews

 • Avatar Esther Denissen ★★★★★ 3 maanden geleden
  Groeiweb heeft voor mij een website en webshop gemaakt daar ben ik erg tevreden over ook over de nazorg hulp die je nodig hebt als bedrijf staan ze direct voor je klaar
 • Avatar Toine Walters ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb Groeiweb in de arm genomen om voor mijn Rijschool Maximo een website te ontwikkelen. Gedurende de hele prettige samenwerking heb ik van Groeiweb diverse tips en tricks gekregen om mijn online nog beter zichtbaar te krijgen. De reacties … Lees verder .. die ik heb gekregen op de ontwikkelde website zijn allen maar positief....ziet er strak uit......zeer professioneel en noem maar op. Groeiweb is voor zowel startende bedrijven als bestaande bedrijven echt een anrader om mee samen gaan te werken.
 • Avatar Scott spanjers ★★★★★ een jaar geleden
  Heel erg tevreden over de service van groeiweb! Zeker een aanrader. Niet alleen zijn ze goed in wat ze doen, maar ook zijn ze meedenkend, netjes en professioneel tegenover de klant en hebben ze na het maken van de website nog alle tijd … Lees verder .. voor je mocht je het nodig hebben. Een dikke 5 sterren⭐
 • Avatar Anouk van Zuijlen ★★★★★ 2 jaar geleden
  Ik laat nu al ruim 1 jaar mijn site bijwerken door groeiweb.
  Hier ben ik erg tevreden mee!
  Een goede prijs en snelle service.
  Wil je iets aangepast hebben is dit binnen 1 dag al geregeld.
  En hoe fijn is het dat jezelf niet meer druk hoeft
  … Lees verder .. te maken over de bouw van je website!
  Doormiddel van een appje of email geef je door wat er aangepast moet worden en dit word voor jou in orde gemaakt.
  Niels denkt ook met je mee wat heel fijn is.
 • Avatar Hilde Gilissen ★★★★★ 2 jaar geleden
  De jongens van Groeiweb zijn enthousiast, kijken met een frisse blik, denken graag mee met de klant en hebben verstand van zaken. Het contact met ze is prettig. Bij vragen of problemen staan ze je altijd binnen no time te woord – óók buiten … Lees verder .. kantooruren. Ik ben heel tevreden over de service van Groeiweb en zou dit bedrijf ook zeker aanraden bij iedereen die meer wil halen uit zijn/haar website en online vindbaarheid.